Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyurcsány: nincs kisebbségi ko
  2008-12-26 23:25:50, péntek
 
  Gyurcsány: nincs kisebbségi kormány


Csütörtök, 2008. december 25. 17:57 - Frissítve: Csütörtök, 2008. december 25. 17:59
MTI

Gyurcsány Ferenc szerint kormánya nem kisebbségi, mert meggyőző többséggel viszik át a törvényeket az országgyűlésen.

Gyurcsány Ferenc szerint nincs kisebbségi kormány, hiszen ma Magyarországot egypárti, szocialista kabinet irányítja. A miniszterelnök erről az MTI által ismertett, a Stop.hu internetes portálnak adott interjúban beszélt Karácsony első napján.

Egypárti, szocialista kabinet irányítja az országot, amely meggyőző többséggel, a májusi koalíciós szakítás óta 44 törvényt vitt át az Országgyűlésen - hangsúlyozta a kormányfő. A miniszterelnök arra emlékeztetett, hogy többen fogadták el a jövő évi büdzsét, mint tavaly, vagy mint amikor a Fidesz kormányzott. Mi ez, ha nem stabil többség? - tette fel a kérdést.

A jövő évi legfontosabb feladatként Gyurcsány Ferenc a munkahelyek megőrzését jelölte meg, valamint azt, hogy minden erejükkel azokat segítsék, akiknek ez nem sikerül. Arra a kérdésre, hogy mi volt az idén a legnehezebb a politikában, azt mondta: a népszavazás éjszakája és az utána következő két hónap.

A kormányfő úgy vélekedett, az idei feladatok közül legjobban a válság kezelése sikerült. Mint mondta, büszke arra, hogy a hazai és nemzetközi elemzők szerint is jól kezelték eddig a válságot, miközben országszerte komoly fejlesztések is elindultak.

A miniszterelnök annak kapcsán, hogy miben változott legjobban a véleménye idén, arról beszélt: meg kell értetnie az országgal a változtatások elkerülhetetlenségét. "Nem elég, ha mi néhányan úgy gondoljuk, jöjjenek a reformok" - jegyezte meg, majd hozzátette: előbb a társadalmi támogatottság megszerzésére van szükség, aztán jöhet a parlamenti munka és döntés. Közölte: ebben volt a legtöbb konfliktusa is tanácsadóival, kollégáival, ám a viták végén valamennyien erre a következtetésre jutottak.


A kormányfő a 2009-es évre az egész országnak azt kívánta, hogy a válság idején is őrizzék meg hitüket, legyenek megértők egymás iránt, mert a válság hatásait senki sem kerülheti el. Sok munkával, összefogással, párbeszéddel azonban túljutunk majd ezen az időszakon - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.




bjnk
2008. december 25.
18:18


Egyetértek!

fox70
2008. december 25.
19:18


nem értek egyet!

klicskó
2008. december 25.
19:40


Végre kimondta. Ezek után a az MTV kuratóriumából tessék kitenni az ellenzékhez sorolt SZDSZ MDF kurátorokat.

Topolánek azt mondta Sarkozy-nek, örül, hogy az Európai Unió megállapodott a pénzügyi válság megoldásában, ám oda kell figyelnünk a szabályokra, "a helyzet sok országban nem egyszerű, Magyarország nélküled halott lenne".
Erre a francia köztársasági elnök azt válaszolta: "Pontosan, ez az Európai Unió érdeme. A Nemzetközi Valutaalap 22 milliárdot keresett, nekem hétmilliárdot kellett találnom a költségvetésben. Magyarországon azonban már nem tudtak fizetni, összeomlóban voltak, ez sürgős volt".

Semmilyen válság kezelés nem volt. Kölcsönt kaptunk. Nem Gyurcsány Ferenc érdeme. Német bankok csődőltek volna be, ha nálunk az emberek nem tudnak fizetni. Ezért kaptunk kölcsönt.

A kialakult helyzethez Gyurcsány Ferencnek annyi köze van, hogy ő vitte csődbe az országot.

klicskó
2008. december 25.
19:47


Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.

Gyurcsány Ferenc

alien24
2008. december 25.
19:55


klicsko, ugy erted,h gyurcsany felelos a vilag valsag haza visszhagjaert, a megoldasert nem?

fox70
2008. december 25.
21:44


Kedves Klicskó! Szívemből beszélsz! És az öszödi böszme idézet de jó!!! A maszoposok "bibliája"! Olvassák gyakran csak! Felejthetetlen mondatok....bunkóknak, bunkó módon!

profi
2008. december 25.
22:27


Fox70! Te egyet sem értesz. Klicskó! Gyurcsány egy helyen eljátszotta az "őszintét", s hasonló fogadtatást várt, mint mikor táncolt. Sajnos a mi kis szép hazánk az őszinte embereket nem szereti ( de leginkább a magyar magyarok)

klicskó
2008. december 26.
00:18


A táncnál csak az izlésnek ártott.

joci
2008. december 26.
09:12


Klicskóbol csak a gyűlölet beszél,csak egy lemezük van az is recseg

veszett
2008. december 26.
10:22


Hogy akarja megnyerni a társadalmat hogyha csak az 1/4 hisz neki el egyáltalán valamit. Az imf hitelből akar majd(hiteleséget) vásárolni?
Amit arra kaptunk hogy a kűlfődi bankok hazai leány bankjait megtámogasuk ,majd a cehet mi áljuk,ferinek az a nagy szerencséje hogy az mszp-ét magaalá gyűrte és nincs aki ki akarná űtni ebben a helyzetben ,
Majd jővőre az ep választás után lesz egy kis mozgolodás a pártban ami esetleg elvezethet a bukásához de ezt az országban uralkodo kőzhangulat is befolyásolja , egyébkén erős manipulálo kézségének kőszőnhetően nem csodálkonék hogyha tuléli az ep választást pláne hogy a média tőbsége és az unio vezetői is szeretnék a maradását ,mert tartanak orbántol és a patriota kőzgazdasági elveitől
Nos tehát a kővetkező évben viszafogjuk sirni az előzőt

savanya
2008. december 26.
10:51


Azt mondjátok meg van-e ebben az országban olyan politikus aki nem hazudott,Gyurcsány legalább bevallotta.Boldog Karácsonyt!

nercon
2008. december 26.
12:33


Tévedsz savanya, Qurcsány elvtárs lebukott, úgy derült ki, hogy "hazudtunk reggel, délben meg este".

Kierownik
2008. december 26.
12:44


nercon a többi politikus még nem bukott le ezért tehát nem is hazudtak????

Kierownik
2008. december 26.
12:47


klicsko német bankk mentek volna csődbe ha nálunk az emberek nem tudnak fizetni???? mi köze van ehhez az államnak adott kölcsönökhöz? amit a magya állam kaott azt nem adja oda az embereknek? megint sületleségeket irsz. az unio sosem adna azért nekünk pénzt mert mi nem tudjuk fizetni a kocsink törlesztörészleteit. elveszik a kocsit. és a kölünbözetet adják oda max a banknak. de semmiképp nem adnának neked plusz kölcsönt hogy tudd a kölcsönöd fizetni. eszetlen vagy!

klicskó
2008. december 26.
13:22


Kierownik
A külföldi tulajdonban levő bankok, az anya cég pénzét helyezik ki, nem a magyar megtakaritásokat használják. Ha nálunk államcsőd van, percek alatt elveszti az értékét a forint. A nem forintban felvett részletek durván emelkednek, az adósók nem tudnak fizetni. Az ingatlanok értéke lemegy, túlkinálat van, a bank futhat a pénze után. Mivel hatalmas összegről van szó, az anyabank nem tudja finanszirozni a veszteséget.
És ez már nem csak a magyarok baja.
De ha nekem nem hiszel, kérdezz meg egy közgazdász ismerősődtől.

klicskó
2008. december 26.
13:38


Menj be egy autó kereskedőhöz, kérdezd meg mennyi autót adott el az elmúlt hetekben, és ha eladott valamit kérdezd meg milyen finanszirozással.
Vagy vidd be az autódat és nézd meg mit kinálnak érte.
Vagy egy ingatlanközvetítőt keress fel. Mindenki eladni akar, de nincs pénz.
Nem vagy tisztába a helyzettel.

perniciosus
2008. december 26.
13:54


Nah, a multimilliomos kommunista, Boldog Karácsonyt kíván a pontytekintetű proletár internacionalista maszop-os hívőknek. Rákosi Roth Mátyás meg forog sírjában.

BushDoctor
2008. december 26.
13:57


GyF Legalább bevallotta hogy hazudtak...a fidesz a mai napig hazudik és önámitó, bódult rózsaszin katyvaszban hangosztatja, hogy majd ők. Semmi nem változna, ha a fidesz kerülne hatalmora... csak lenne kire mutogatni. Mi lenne most ha 2006-ban ők nyertek volna ? Verzió 1: betartják a választási igéreteiket, választási igéreteiket batarva 6000 milliárdot szétosztanak, majd kardjukba dőlnek a világválság közepén. Verzió2 : Nem tartják be a választási igéreteiket, nem osztanak szét 6000 milliárdot, automatikusan "hazuggá" válva. Persze jól kozmetikázott sajtóhirekben megmagyarázva, merthogy "itt van a válság", vagy "mert a szocik régebben"...
Én elgondolnék ezeken mielött savazásba kezdek.
Mielött elküldenétek az anyába, itt mondom : nem vagyo szoci szavazó!
Boldog Karácsonyt Magyarországnak ! :)

klicskó
2008. december 26.
14:08


Gyurcsány Ferenc nem vallotta be, hogy hazudik. Lebukott.

perniciosus
2008. december 26.
14:34


"A hazugság - szóda (BushDoctor receptje) Ha a valóság túl tömény, ha túl erős, édes, keserű, akkor hígítani kell. Oldani, pezsgő buborékokkal szétoszlatni érdes ízeit, fasírozni szálkás izmait, drámai harmóniáját. Az eredmény, a fröccs, természetesen se nem szóda, se nem bor, se nem igazság, se nem valóság. No, berúgni azért lehet tőle, bárhanem jobban igénybe veszi a vesét, a hólyagot, a szívet." /id. C.G/

perniciosus
2008. december 26.
14:48


Népszabadság effektus, avagy mindíg az ellenkezője az igaz. "nem szoci szavazó" akkor biztosak lehetünk benne, hogy "mi az, hogy, nagyon is"

Kierownik
2008. december 26.
16:15


nincs pénz? tényleg nincs! de elárulom eddig sem volt! söt sosem volt! 98tol hitelböl vásárol mindenki. akkor jött be az a felfogás hogy a belsö fogyasztás élénkitésével kell növekedést generálni.
Csak ott a probléma hogy a magyar gazdaság élelmiszeren kivül nagyon kevés dolgot állit elö amire valoban szükség van a belsö sükségletek kielégitésére.
Mert hiába gyárt az audi 200000 motort amikor arra itt marhára nicns szükség.
Tehát inportbol kell a hiányt fedezni. ha inport árut veszünk nem a magyar gazdaságot támogatjuk.
Ingatlan vásárlás. Remek ötlet volt bevezetni a támogatott hiteleket. állami garanciát válaltak az addig is gazdag emberek további gazdagodásához.
Épitési válalkozó barátom 98ban 10 millióért huzott fel egy lakást egy társasházban. el is tudta adni. jött a hitel, és mindjárt a következö évben a szomszéd telekre épitett ugyanoyan társasházban immár 20 millliót kostált egy lakás ára.
Tehát a támogatás duplájára növelte az árat, természetesen a keresletet is ami által fejlösött a gazdaság. Csak ott a probléma hogy a nagy beruházók gazdagodtak! és nem a lakosságnak lett jó befektetése a saját ingatlanában. És ne is beszéljünk a családon belüli ingatlaneladásokra, amelyek nyilvánvaló okból spekulativ jellegüek..
Szóval pénz sosem volt, csak most végre ráébredt az ország hogy a hitelek is végesek, Ráébredt hogy nem szükséges ujjab hitelek felvétele melett 3 évente uj kocsira cserélni az addigit.
És azt senki ne probálja bebeszélni nekem hogy a gazdasági válságot csak mi magyarok érezzük meg mégpedig gyf elbaxott intézkedései miatt!

mikulás
2008. december 26.
17:14


Rémesen fárasztó ez a skizofrén állapot amit ez az ember teremt. Úgy beszél, mintha egy ország nagyobb részének a teljes bizalmát élvezné, és mintha hinne neki még az elvakultakon kívül valaki.Ez a kormány csak azért működik még, mert sajnos az alkotmány nem teszi lehetővé egy hiteltelen miniszterelnök és kormánya leváltását. Legitimációja sem igazi, hiszen beismerő vallomásban számolt be arról, hogy hazugsággal, megtévesztéssel szerezték meg az emberek szavazatát. A választási csalásokról nem is beszélve! A parlamenti többséget pedig a korrupt MDF és SZDSZ szavazatokkal jó sok pénzért biztosítják maguknak. Ma hallottam éppen, hogy annyi millió egy ember megvásárlása, amennyit nyom kilóban. És erre olyan büszke? Ennek az embernek a cezaromániájába belepusztul az ország lakosságának jelentős része.Tehetségtelen, alkalmatlan, betegesen hatalommániás. Imád miniszterelnök lenni mint mondta, de gőze sincs róla, hogy ez nemcsak táncolásból, nagyotmondásból, színészkedésből áll, hanem egy ország, egy nemzet szolgálatából!!!! A szó szoros értelmében.

klicskó
2008. december 26.
18:11


Kierownik
Félig igazad van. A piacok pénzbősége 2000-től datálódik, amikor az Internetes cégek padlótfogtak, és a FED, hogy megelőzze a recessziót kamatot csökkentett. Ezáltal olcsó pénzzel öntött el a piacokat. (Japán Nemzeti Bank - 0% kamat). Az olcsó pénzzel drágulást (ingatlan, autó, stb.) idéztek elő, amely mögött nem volt fedezet. És amikor a lakosság nem tudta fizetni a részleteket, ez ki is derült, és ez borította a rendszert.

De. 2002-ig a magyar rendszer követte a nemzetközi folyamatokat, és a fogyasztást tartotta elsődlegesnek, úgy, hogy a gazdaságba vont be pénzeket, csökkentette az állami újraelosztást. Támogatták az építőipart a kamattámogatásokkal, felpörgette a gazdaságot. De nem államilag felvett hitelekkel.
A megnövekedett bevételekből fedezték (Áfa, szem.jöv adó, stb.) a kiadásokat. Csökkent az államadósság, és az aránya % -osan csökkent, mert nőtt a GDP.
Ezért voltak jók a gazdasági mutatók. Ha marad most eurónk van, nincs szükségünk külföldi hitelekre, mert az állam gazdaságilag erős, nincs adóssága, mert a pénzbőség megszüntette volna.

2002 után, jött egy osztogatás, hitelből. Miután rájöttek, hogy nem tudják fedezni, elkezdtek restikcíós politikát folytatni, a gazdaság rovására. Adóemelések. Ez gazdasági visszaesést eredményezett. Nőtt az állam újraelosztása. Újabb hitelek kellettek, mert csökkentek a bevételek, és a hitelt is hitelből kellett fedezni. Lemínősítés. Csak magas kamatra kaptunk kölcsönt.
Közben a társadalmi rétegek közötti szakadék megnőtt. A lakosság nagy része elszegényedett. Újabb adókat kivetni esélytelen. (lásd Öszödi beszéd, Gyurcsány, ingatlanadó). A folyamat a gazdaságpolitika hiánya miatt önjáróvá vált. Ebből restikcíóval kimászni már nem lehet.

A nemzetközi hitelválság egy eladósódott országot talált, leminősítve, és az adósságcsabda felé száguldva. Az eredmény: az állampapirpiac kimúlt. Senki nem vett magyar állampapirt. És órákra voltunk az államcsődtől mikor megkaptuk a megahitelt.
És a probléma az, hogy továbbra is halott az állampapírpiac. Nem vesznek Állami kötvényeket.
És ez évben 800 milliárd ft értékben szabadultak meg a külföldiek a magyar papiroktól. Nem bíznak a magyar gazdaságban. És okkal.

A végkifejlet meg ezzel a gazdaságpolitikával nyilvánvaló. Államcsőd.
Csak haladékot kaptunk.

Leiah
2008. december 26.
23:15


Klicskó:
Hiába az észérvek. Tudod: "Meg lehet magyarázni..."
Néhányak szerint azért (is) tart itt az ország, mert a lakosság túl sok plazmatévét, kocsit, meg ki tudja még milyen felesleges dolgot vett hitelre... Valahogy sosem reagálnak arra, ha az ember rávilágít: sokan a számláik kifizetésére vesznek fel hitelt... Azt még egy kevésbé tanult ember is tapasztalhatja a saját bőrén, hogy az átlag keresetből ebben az országban nem lehet családot, otthont fenntartani.
Gyurcsány a mennybe ment az öszödi beszéddel, hiszen "őszinte volt". Minden idióta ballépését megmagyarázzák a PR emberkéi, és aki mást mond, az "gyűlölködő", "önámító", stb.
Van, akiket nem lehet észérvekkel meggyőzni. Akik pedig értik, miről beszélsz, azokat meg nem is kell. :)



http://www.zoom.hu/belfold/gyurcsany-nincs-kisebbsegi-kormany-35157.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: finanszirozással, megtakaritásokat, gazdaságpolitika, költségvetésben, cezaromániájába, megtévesztéssel, magyarországnak, színészkedésből, következtetésre, nagyotmondásból, magyarországon, magyarországot, miniszterelnök, elszegényedett, sületleségeket, országgyűlésen, állampapirpiac, állampapírpiac, multimilliomos, pontytekintetű, megmagyarázzák, kuratóriumából, felejthetetlen, tapasztalhatja, gazdagodásához, hétmilliárdot, hatalommániás, nyilvánvalóan, végighazudtuk, tehetségtelen, változtatások, elsődlegesnek, összefogással, automatikusan, megnövekedett, emlékeztetett, miniszterelnök erről, májusi koalíciós, miniszterelnök arra, munkahelyek megőrzését, népszavazás éjszakája, utána következő, idei feladatok, válság kezelése, miniszterelnök annak, véleménye idén, társadalmi támogatottság, parlamenti munka, legtöbb konfliktusa, viták végén, következtetésre jutottak, 2009-es évre, Gyurcsány Ferenc, SZDSZ MDF, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Gyurcsány Ferencnek, Magyar Szocialista Párt, Kedves Klicskó, Boldog Karácsonyt, Rákosi Roth Mátyás, Boldog Karácsonyt Magyarországnak, Japán Nemzeti Bank,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa  Muratáj  Gárdonyi Géza - Április végén  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Esti kép  Jó éjt  Az udvariasság alapja: önismer...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Kellemes esti időtöltést  A boldogság ült a világvégén  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  A hét szűk esztendő  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Naplemente  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  György napra  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Rögtön puha Mézes Krémes  Szent György nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Naplemente  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az idő elsodorja létezésünk  Ma  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica 
Bejegyzés Címkék
miniszterelnök erről, májusi koalíciós, miniszterelnök arra, munkahelyek megőrzését, népszavazás éjszakája, utána következő, idei feladatok, válság kezelése, miniszterelnök annak, véleménye idén, társadalmi támogatottság, parlamenti munka, legtöbb konfliktusa, viták végén, következtetésre jutottak, 2009-es évre, egész országnak, válság idején, válság hatásait, ellenzékhez sorolt, pénzügyi válság, francia köztársasági, kialakult helyzethez, utolsó másfél-két, ország lehetőségein, liberálisok közös, vilag valsag, öszödi böszme, helyen eljátszotta, őszinte embereket, magyar magyarok, táncnál csak, izlésnek ártott, gyűlölet beszél, társadalmat hogyha, kűlfődi bankok, mszp-ét magaalá, országban uralkodo, média tőbsége, unio vezetői, patriota kőzgazdasági, kővetkező évben, országban olyan, többi politikus, államnak adott, magya állam, unio sosem, kölünbözetet adják, kölcsönöd fizetni, külföldi tulajdonban, magyar megtakaritásokat, ingatlanok értéke, bank futhat, pénze után, magyarok baja, közgazdász ismerősődtől, autó kereskedőhöz, elmúlt hetekben, multimilliomos kommunista, pontytekintetű proletár, fidesz kerülne, választási igéreteiket, világválság közepén, szocik régebben, belsö fogyasztás, probléma hogy, magyar gazdaság, belsö sükségletek, audi 200000, hiányt fedezni, magyar gazdaságot, támogatott hiteleket, következö évben, szomszéd telekre, támogatás duplájára, nagy beruházók, lakosságnak lett, saját ingatlanában, családon belüli, ország hogy, gazdasági válságot, skizofrén állapot, ember teremt, ország nagyobb, teljes bizalmát, elvakultakon kívül, kormány csak, hiteltelen miniszterelnök, emberek szavazatát, választási csalásokról, parlamenti többséget, ember megvásárlása, cezaromániájába belepusztul, ország lakosságának, nemzet szolgálatából, piacok pénzbősége, recessziót kamatot, olcsó pénzzel, magyar rendszer, nemzetközi folyamatokat, fogyasztást tartotta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.